Amerikaanse defensie gunt Avon contract voor M50 mask system.News

Amerikaanse defensie gunt Avon contract voor M50 mask system.

Persbericht 24 juni 2020 | automatisch vertaald

Avon Rubber p.l.c. is verheugd aan te kondigen dat Avon Protection een contract voor de enige bron heeft gekregen om het Amerikaanse Ministerie van Defensie (“DoD”) te voorzien van het M50 Mask System, gerelateerde reserveonderdelen en accessoires. Het contract heeft een initiële maximale waarde van $ 50 miljoen over een periode van vijf jaar.

Avon Protection verwacht de eerste bestelling in het kader van dit contract binnenkort te ontvangen met leveringen die naar verwachting in de tweede helft van het lopende boekjaar zullen aanvangen en zal bijdragen aan onze verwachte militaire inkomsten voor het boekjaar 2020.

Paul McDonald, Chief Executive Officer, zei: “Ik ben verheugd om dit exclusieve M50-onderhoudscontract aan te kondigen, dat de vooruitzichten voor onze militaire activiteiten verder ondersteunt en onze langdurige relatie met deze belangrijke klant aantoont.

Het M50-maskersysteem blijft een belangrijk onderdeel van ons Avon Protection-portfolio, met de geïnstalleerde basis van meer dan twee miljoen maskers die sterke duurzame inkomsten blijven ondersteunen uit vervangende maskersystemen, evenals filters, reserveonderdelen en accessoires. ”

Related Posts

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.