SPONSORING

De Dutch Defence Press website staat al meer dan vijftien jaar online. In al die jaren hebben we ons exclusieve materiaal altijd gratis beschikbaar gesteld aan het publiek. Dat heeft ons een trouwe schare aan volgers opgeleverd. Onze naamsbekendheid gaat ons steeds vooruit en we zijn een graag geziene bezoeker bij Nederlandse eenheden. Of dat nu op de kazerne, op oefening of op uitzending is.

Na een periode van relatieve rust zijn we nu klaar om er weer vol voor te gaan en onze reputatie weer volledig waar te maken. Dutchdefencepress.com is de #1 website als het gaat om informatie over, hoofdzakelijk, Nederlandse grondgebonden eenheden. Wij zijn geen nieuwssite. Onze verhalen geven een exclusieve kijk in het werk van onze mannen en vrouwen in uniform. Het is de bedoeling om tussen de twee en vier nieuwe, unieke artikelen per maand op de website te plaatsten. Het overgrote deel zal onze mannen en vrouwen in uniform als onderwerp hebben. Daarnaast is het voor u mogelijk om uw bedrijf of producten aan een breed publiek te laten zien.

Wij vinden het belangrijk om onze kennis met een zo breed mogelijk publiek te delen. Of dat nu de tiener is die droomt van een baan bij defensie, militairen van alle rangen die wil weten wat de collega’s allemaal doen, journalisten, politici of iemand die het gewoon leuk vindt om onze foto’s te bekijken. Allemaal moeten ze vrije toegang hebben tot onze content. Niet alleen via de website, maar ook via onze Social Media kanalen. En daar hebben wij uw hulp bij nodig. Samen kunnen wij een mooi, uniek product voortzetten dat zijn sporen al verdiend heeft.

Duurzame samenwerking

Net als onze samenwerking met de defensie-onderdelen, zoeken wij duurzame samenwerkingen met onze adverteerders en sponsoren. Hiervoor hebben wij een pakket aan mogelijkheden gemaakt dat perfect kan aansluiten op uw behoeften. Uiteraard kunt u bij ons adverteren met een banner om uw bedrijf en producten onder de aandacht te krijgen. Wij kunnen zoveel meer bieden. Product highlights op de website waarbij wij de tekst en het fotowerk verzorgen. Aandacht op onze Social Media kanalen en een heel scala aan combinaties die precies uw wensen kunnen vervullen.
Daarbij is flexibiliteit belangrijk. U wilt niet een langere periode dezelfde banner. U wilt kunnen inspelen op de markt en de wensen van uw klanten zonder dat u daar heel veel moeite voor moet doen en veel extra geld voor moet betalen.

Online aanwezigheid

Zoals al eerder gezegd zijn wij geen nieuwssite. Er is dus niet dagelijks nieuwe content. Toch bekijken elke dag een paar honderd unieke bezoekers de website. Bij nieuwe artikelen loopt dat op tot enkele duizenden. Met bijna 450 artikelen en bijna 9000 foto’s wordt de website heel vaak gevonden in diverse zoekmachines. Dit is mede te danken aan onze jarenlange aanwezigheid.
Naast de website is Dutch Defence Press groot aanwezig op diverse Social Media kanalen. Ons Instagram account heeft meer dan 19000 volgers. Facebook is een goede tweede met bijna 11000. Twitter en YouTube zijn groeiende.

U kunt ons altijd benaderen voor om te bespreken hoe wij in uw behoeften kunnen voorzien. Stuur ons een mail op info (at) dutchdefencepress.com.

Website statistieken

Statistieken

Banners: posities en formaten

Prijzen

Neemt u via de mail contact met ons op voor prijzen: info (at) dutchdefencepress.com