Elbit levert E-LynX multi-channel radios aan ZwedenNews

Elbit levert E-LynX multi-channel radios aan Zweden

Haifa, Israël, 17 juni 2021 – Persbericht | automatisch vertaald

Elbit Systems Ltd. heeft vandaag aangekondigd dat haar Duitse dochteronderneming, Elbit Systems Deutschland GmbH & Co. KG, een vervolgcontract voor E-LynX radio’s van ongeveer $ 23 miljoen werd toegekend door de Swedish Defense Material Administration (“FMV”). Dat is voor de levering van aanvullende Software Defined Radios (“SDR”) voor de Zweedse strijdkrachten. Het contract wordt uitgevoerd over een periode van 30 maanden.

Naast eerdere bestellingen die sinds 2016 van FMV zijn ontvangen, zal Elbit Systems nueen extra E-LynX tm SDR-voertuigconfiguratie met twee kanalen leveren, evenals een voertuigconfiguratie in full-duplex meerkanaals-technologie, als onderdeel van het tactische radio-upgradeprogramma van Zweden. De gepatenteerde multi-channel netwerkcapaciteit zorgt voor dynamische en autonome optimalisatie van de toewijzing van spectrumbronnen, waardoor gelijktijdige uitvoering van verschillende missies mogelijk wordt terwijl snelle, veerkrachtige, beveiligde, interoperabele en immune communicatie op elk terrein behouden blijft. De E-LynX-familie van SDR is ontworpen in een open architectuurbenadering. Het beschikt over unieke golfvormen en maakt de acceptatie van Europese en NAVO-golfvormen mogelijk. De E-LynX SDR-oplossing werd geselecteerd door verschillende strijdkrachten in heel Europa, waaronder Zwitserland, Spanje en andere NAVO-landen.

Haim Delmar, General Manager van Elbit Systems C4I & Cyber, zei: “We waarderen het vertrouwen dat de Zweedse strijdkrachten stellen in onze digitale communicatiemogelijkheden, wat de technologische kwaliteit en geloofwaardigheid van onze oplossing bevestigt. Zweden is een belangrijke markt voor Elbit Systems en we hopen onze activiteiten in Zweden verder te laten groeien”.

Voor aanvullende informatie, bezoek: https://elbitsystems.com/, volg op Twitter of bezoek de officiële FacebookYoutube en LinkedIn kanalen.

Related Posts

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.