Photonis voorziet Nederlandse defensie van 4G-beeldversterkerbuizenNews

Photonis voorziet Nederlandse defensie van 4G-beeldversterkerbuizen

Persbericht | automatisch vertaald

Photonis kondigt met trots aan dat we de Nederlandse krijgsmacht zullen blijven leveren en ondersteunen met de modernste 4G-beeldversterkerbuizen. Begin dit jaar tekende de DMO (Defense Material Organization) een contract met Elbit Systems voor de levering van de XACT 32 NV Micro nachtkijker met een hoogwaardige 16 mm 4G-beeldversterkerbuis. Het systeem en de beeldversterker bieden hoge prestaties in combinatie met een reductie in grootte en gewicht voor de operator.

Het 7-jarige contract gaat van start met een eerste aankoop van meer dan 4.300 nachtzichtsystemen, met aanzienlijke optionele hoeveelheden voor de daaropvolgende jaren. De keuze van DMO voor Photonis-beeldversterkers getuigt van een aanhoudend vertrouwen in de mogelijkheden en technologieën van Photonis.

Na tientallen jaren ervaring met in-service nachtkijkers die gebruik maken van Photonis-beeldversterkers, aanvankelijk gebaseerd op de XD-4– en XR5-familie, en doorgaan met de 4G-beeldversterkerreeks, bevestigt deze recente aankoop de overtuiging dat de Photonis 4G-beeldversterker bereik blijft de voorkeur van de Europese strijdkrachten.

De 4G-technologie is perfect afgestemd op de strenge eisen van nachtelijke gevechtsoperaties. Het stelt operators in staat om het best mogelijke beeld en bereik te krijgen in snel veranderende lichtomstandigheden.

Deze technologie is zonder uitzondering de standaard geworden in alle Europese programma’s. Met de bredere beschikbaarheid van nachtkijkers in het algemeen, is de uitdaging om de best presterende beeldversterkers en -systemen te hebben die altijd krachtiger zijn dan die van de tegengestelde krachten en die ons in het bijzonder in staat stellen om meer en verder te zien dan de anderen. .

Het hoofdkantoor van Photonis is gevestigd in Bordeaux in Frankrijk en de productiefaciliteiten bevinden zich zowel in Frankrijk als in Nederland. Photonis heeft wereldwijd ongeveer 1.000 mensen in dienst en staat wereldwijd bekend om zijn hoogwaardige beeldintensiveringstechnologie. Photonis is hoofdaannemer voor alle NAVO-landen en aangesloten maatschappijen en haar beeldversterkerbuizen worden wereldwijd ingezet.

Related Posts

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.