Internationale vooruitzichten voor de Defenture Scorpion militaire diesel quadNews

Internationale vooruitzichten voor de Defenture Scorpion militaire diesel quad

Tiel, Nederland, 25 mei 2021 – Persbericht | automatisch vertaald

De in Nederland gevestigde fabrikant van lichte militaire voertuigen Defenture BV en Military Equipment Denmark A/S (MED) bundelen hun krachten en gaan een strategisch partnerschap aan. Als een eerste stap zal MED de militaire dieselquad Scorpion van Defenture introduceren bij de Deense strijdkrachten.

Defenture Scorpion

De samenwerking tussen de bedrijven is logisch. Beide bedrijven leveren state-of-the-art oplossingen op basis van specifieke en toegewijde klantbehoeften en -wensen. Hun oplossingen worden gekenmerkt door een zorgvuldige analyse van de voordelen voor de eindgebruiker. Dat met een sterke focus op de kwaliteit van productleiderschap en persoonlijke veiligheid en beveiliging.

Militaire markt

“Voor MED is het een groot genoegen om samen te werken met Defenture B.V. bij het promoten van de Defenture Scorpion militaire diesel quad. De militaire dieselquad Scorpion is speciaal gebouwd voor de veeleisende militaire markt en met een ILS aangepast voor het leger is dit product ongeëvenaard. We zien een mooie toekomst voor de militaire dieselquad Scorpion”, zegt Mogens Rasmus Mogensen, VP bij MED.

“Met de ontwikkeling, in nauwe samenwerking met het Nederlandse Ministerie van Defensie, van de militaire dieselquad Scorpion, heeft Defenture een nieuw geavanceerd mobiel platform aan haar portfolio toegevoegd. We zijn ervan overtuigd dat we in nauwe samenwerking met onze lokale partner MED de Deense strijdkrachten kunnen ondersteunen en kunnen bijdragen aan hun mobiliteit”, vermeldt Hildo Maarleveld, directeur Business Development, Defenture B.V.

Contracttekening
Picture shows Hildo Maarleveld, Director of Business Development, signing on behalf of Defenture,
and Mogens Rasmus Mogensen, Vice President of Military Equipment Denmark.

De Scorpion brengt een reeks operationele voordelen met zich mee. Onder andere de elektrische energiesystemen in combinatie met een modulair ontwerp zorgen voor een gemakkelijke integratie van verschillende subsystemen. De multi-dieselmotor zorgt voor bediening zonder afhankelijk te zijn van een bepaald type dieselbrandstof.

Defenture kijkt ernaar uit om zijn samenwerking met de Deense strijdkrachten verder te versterken. Samen met de experts van MED.

Voor meer informatie over de Scorpion and beide bedrijven:
www.defenture.com
www.med.dk
Contract voor levering Scorpion aan Nederlandse defensie

Related Posts

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.