Aimpoint lanceert de volgende generatie Acro ™ Red Dot-richtmiddelNews

Aimpoint lanceert de volgende generatie Acro ™ Red Dot-richtmiddel

Malmö, Zweden – persbericht | automatisch vertaald

Aimpoint®, de grondlegger en wereldleider in reflexviziertechnologie, heeft opnieuw de norm voor op een pistool gemonteerde optica naar voren geschoven met de introductie van de volgende generatie Acro ™ red dot vizieren. Deze vizieren van de tweede generatie bevatten een verbeterde LED-emitter in combinatie met een CR2032-batterij met een hogere capaciteit om vijf jaar (50.000 uur) constant vermogen te leveren, terwijl je sneller en nauwkeuriger op het doelwit bent.

Ontworpen om de fysieke krachten te weerstaan ??die worden gegenereerd door semi-automatische pistoolsledes, was de Acro ™ -serie het eerste pistoolvizier dat een volledig omsloten optisch kanaal bood om de LED-zender te beschermen. Gebouwd om de eisen van de gebruikers te overtreffen, zijn de vizieren van de Acro-serie getest en bewezen dat ze bestand zijn tegen de extreme schokken, trillingen, temperaturen en materiaalspanningen die worden gegenereerd door het afvuren van meer dan 20.000 rondes van .40 S & W-munitie.

Aimpont Acro P-2
Aimpont Acro P-2

3,5 MOA

De nieuwe, zeer efficiënte LED-emitter biedt een scherpe punt van 3,5 MOA. Beschermende heldere glazen voor- en achterlenzen beschermen het geavanceerde reflecterende lenssysteem. Het nieuwe digitale toetsenbord voor intensiteitsaanpassing geeft een duidelijker tastgevoel bij het aanpassen van de puntintensiteit, en deze bedieningselementen zijn nu naast het batterijcompartiment geplaatst om de stroomaanpassingen te beschermen tegen onbedoelde veranderingen. De verzonken randen van de behuizing aan de voor- en achterkant van het vizier zorgen voor extra opklapbare lensafdekkingen bij montage op een geweer of jachtgeweer.

Aimpont Acro P-2
Aimpont Acro P-2

Om tegemoet te komen aan de hoge verwachtingen van professionele gebruikers, zoals de wetshandhavingsmarkt, is de Acro P-2 ™ gebouwd en getest om extreme omgevingsstress te weerstaan, terwijl de Acro C-2 ™ een alternatief is voor de commerciële markt. De montage-interface voor de volgende generatie Acro is dezelfde als die van zijn voorganger, met een adapterplaat uit één stuk voor directe montage op de pistolen die gereed zijn voor optiek. De richtmiddelen kunnen ook worden gemonteerd op Weaver- en Picatinny-railinterfaces met een snel afneembare houder die verkrijgbaar is in verschillende optische ashoogtes. En er zijn verschillende adapterplaten beschikbaar, waaronder een plaat voor Micro ™ -montage-interface, waardoor compatibiliteit met alle Micro ™ -vizieren-montageoplossingen mogelijk is. Gespecialiseerde accessoires zoals bevestigingen en opklapbare lenskappen zijn beschikbaar voor een breed scala aan jachtgeweren.

Aimpont Acro P-2
Aimpont Acro P-2

Batterij

“De ingenieurs van Aimpoint hebben de batterijduur van de volgende generatie Acro meer dan verdrievoudigd en zijn erin geslaagd om een grotere batterij in het richtmiddel te plaatsen, terwijl deze toegankelijk blijft voor de gebruiker en exact dezelfde compacte voetafdruk behoudt als de eerste generatie Acro, een ontmoedigende taak die alleen onze ingenieurs konden doen. bereiken ”, zegt Erik Jeppsson, Sales & Marketing Director bij Aimpoint AB.

Aimpont Acro P-2
Aimpont Acro P-2

De Acro Next Generation is in eerste instantie ontworpen voor gebruik op handvuurwapens, maar kan ook worden gemonteerd op karabijnen, jachtgeweren en jachtgeweren of worden gebruikt als een back-upvizier op vergrote kijkers en warmtebeeldcamera’s. Deze veelzijdige optiek is compatibel met nachtzicht en is de ultieme oplossing voor uiterst onopvallende, compacte waarnemingen.

Bezoek de webpagina van het bedrijf voor meer informatie over de Acro-rochtmiddelen van de volgende generatie of andere Aimpoint-producten: www.aimpoint.com.

Related Posts

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.