Elbit levert extra VOSS systemenNews

Elbit levert extra VOSS systemen

Haifa, Israël, 16 december 2020 | Persbericht |Automatisch vertaald

Elbit Systems Ltd. heeft vandaag aangekondigd dat het een vervolgcontract van ongeveer $ 50 miljoen heeft gekregen van het Nederlandse Ministerie van Defensie om de Koninklijke Landmacht te voorzien van extra digitale soldaten- en voertuigsystemen, waarmee het moderniseringsprogramma voor soldaten van de Landmacht wordt uitgebreid. Het contract wordt uitgevoerd over een periode van drie jaar.

Onder het contract levert Elbit Systems digitale soldaatsystemen en voertuigintegratie van verbeterde gevechtsnetwerkmogelijkheden, waaronder TORCH-XTM Dismounted Command and Control-systemen en E-LynXTM Software Defined Radio-systemen. De te bieden oplossingen zijn ontworpen om te voldoen aan de unieke vereisten die zijn gepresenteerd door de Nederlandse Defensie Materiaal Organisatie en in de praktijk zijn getest door Landmacht-troepen.

Haim Delmar, General Manager van Elbit Systems C4I & Cyber, zei: “We zijn verheugd dat we de kans hebben gekregen om de Landmacht te blijven voorzien van geavanceerde gevechtsnetwerkmogelijkheden en hen te ondersteunen tijdens hun moderniseringsprogramma voor soldaten. We kijken ernaar uit om door te gaan. ons partnerschap met de Nederlandse MOD aan programma’s die bijdragen aan de overlevingskansen en effectiviteit van de Nederlandse militairen”.

Related Posts

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.