WRS2020 uitgesteldNews

WRS2020 uitgesteld

Beste Relaties en Fans van het WRS, De deceptie is groot bij het WRS2020 Team van het Korps Mariniers. Maandenlang werd er op het scherpst van de snede toegewerkt naar 4 april 2020. Alles werd uit de kast getrokken om het staande wereldrecord speedmarsen op de marathon van de Royal Marines van vier uur, zestien minuten en 48 seconden te verbreken. De actualiteit van de coronacrisis dwingt het team nu tot uitstel.

Als Wereld Record Speedmars Team van het Korps Mariniers kunnen, mogen en willen wij ons niet aan de maatschappij onttrekken. Daarom besluiten wij met pijn in het hart dat de uitvoering van onze recordpoging sowieso tot en met 6 april wordt uitgesteld.

Wel denken we nog een Course Of Action te zien: Dit is een zeer gedecimeerde variant van onze poging, d.w.z.: op een afgesloten defensielocatie, op een compact circuit, en petit comité, met een minimale impact. We denken dan aan de 19 lopers, met zelfverzorging, medische ondersteuning, de NPO-ploeg voor de documentaire en eventueel een livestreaming voor onze fans. Hiervoor proberen wij zo fit mogelijk te blijven zodat we iedere mogelijkheid kunnen aangrijpen. Ons trainingsschema en de voorbereidingen richten zich daarom op de zaterdagen vanaf 18 april tot en met 16 mei. Uiteraard is dit afhankelijk van de dan geldende richtlijnen en de beschikbaarheid van locaties, etc. De aanwezigheid van derden zal hiervan ook afhankelijk zijn. Tot die tijd schakelen wij op basis van de vrijkomende informatie.

Voor nu rest ons u allen enorm te danken voor de geweldige steun en support. We voelden en voelen ons gehoord, gezien en gesteund. De stichting en bijbehorende rekening ten bate van ons goede doel blijven gewoon bestaan en wij hopen op blijvende support en verdere groei van het mooie bedrag van € 45.000,-

We denken dat het goed is om in deze onzekere tijden te benoemen dat het wereldrecord speedmars op dit moment voor ons de belangrijkste bijzaak is geworden. Wijsheid kan alleen worden gevonden in waarheid. De waarheid van vandaag wordt gedomineerd door COVID-19, maar wij troosten ons met de wetenschap dat de waarheid nooit een zaak schaadt die rechtvaardig is.

Hartelijke groeten namens Team WRS,

Andre Bek, Rogier Holtzer, Maurits Heikoop, Gerwin van Triest.

Blijf ons alstublieft steunen, nu meer dan ooit: https://lnkd.in/eARhaZg

Related Posts

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.