Wereldrecord Speedmarsen (WRS2020) op 24 oktoberNews

Wereldrecord Speedmarsen (WRS2020) op 24 oktober

Beste Relaties en Fans van het WRS,

“Bijzonder omstandigheden vragen om bijzondere oplossingen en dit is er één. Succes met de uitdaging om iedereen dan (weer) op de ‘piek’ te hebben,” aldus de Commandant van het Korps Mariniers, Brigadegeneraal der mariniers Jeff Mac Mootry.

Barre omstandigheden dienende kondigen wij hierbij aan dat onze wereldrecordpoging is doorgeschoven naar 24 oktober, de zaterdag voor de Marathon van Rotterdam. Daarmee vervalt ons eerdere communiqué van 17 maart. Verdere details worden uitgewerkt en later naar u gecommuniceerd.

Als er een crisis van de huidige omvang uitbreekt, is er maar één manier om die met elkaar op te lossen: alle bijzaken laten vallen en ons massaal houden aan alle afgekondigde maatregelen. En onze recordpoging is, hoe snoeihard en gepassioneerd we er ook aan gewerkt hebben, niets meer dan een bijzaak. Volksgezondheid is het enige wat nu telt. Er zijn mensen ziek, er gaan veel mensen dood. Waar hebben we het eigenlijk over?

Met geduld zullen wij nu meer bereiken dan met kracht. We schroeven de trainingsarbeid terug, gooien de tassen van onze rug en richten ons op zaken die écht belangrijk zijn; samen met onze dierbaren gezond blijven. En als de maatschappij vraagt om onze hulp, dan staan we paraat.

Hoe mooi zou het zijn als het coronavirus op 24 oktober bedwongen is en we alsnog op waardige wijze het Royal Marines record uit de boeken kunnen lopen in het 355ste lustrumjaar van het Korps Mariniers? Dan vieren we met elkaar een dubbele overwinning! Wij wensen u allen veel sterkte toe.

Namens Team WRS,

Andre Bek

Rogier Holtzer

Maurits Heikoop

Gerwin van Triest

Related Posts

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.