Nieuwe uitrusting in het veldFeatured

Nieuwe uitrusting in het veld

Na de uitreiking van de nieuwe uitrusting vorige week was het de bedoeling dat er daarmee vanaf deze week geoefend zou worden. Helaas pakte dat iets anders uit. Het drukke oefenschema liet geen tijd om de uitrusting in orde te maken. Een enkele militair had het wel voor elkaar gekregen dus de trip naar het ISK was niet helemaal voor niets.

Er was wel een verrassing, het nieuwe combatshirt in NFP. Dat was deze week verstrekt aan dit peloton. Het is niet bekend of het hier gaat hier om de interim-oplossing, het huidige mariniersuniform maar dan in de nieuwe camo. Er komt dus ook schot in de uitlevering van de kleding en dat is een goede zaak. De nieuwe helm van Galvion (voorheen Revision) werd wel al gedragen door alle militairen.

Hieronder wat foto’s van de oefening op baan Echo van het ISK.

Related Posts

2 Comments

  1. New Dutch M19 NFP Camo Kit In The Field | Joint Forces News
    5 februari 2021 at 18:26

    […] more images go to Nieuwe Uitrusting In Het Veld and also […]

  2. Niederlande: Die neue Ausrüstung ist da - SPARTANAT
    9 februari 2021 at 08:50

    […] Die Hose ist noch „old-school“. Helmbezug und Plattenträger sind frisch. Ganz neu und erstmals gesehen bei der Präsentation dieser Tage: das neue Combat Shirt in NFP. Mehr ganz frische Bilder von der Ausrüstung der Niederländer seht ihr bei DUTCH DEFENCE PRESS. […]

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.