INVISIO introduceert de T7News

INVISIO introduceert de T7

Persbericht | automatisch vertaald

INVISIO lanceert vandaag een nieuwe innovatieve over-het-oor-headset – de INVISIO T7. De tactische communicatieheadset stelt nieuwe normen voor onderdompeling, robuustheid, flexibiliteit en comfort, terwijl hij toonaangevende gehoorbescherming combineert met omgevingsbewustzijn.

INVISIO is al jaren marktleider in geavanceerde in-ear gehoorbeschermers met situationeel bewustzijn. De T7-headset breidt dat leiderschap uit naar over-het-oor-apparaten en combineert de beste mogelijkheden van INVISIO op het gebied van tactische communicatie-headsets.

Ontworpen voor militaire en openbare veiligheidsprofessionals op kritieke missies, de T7-headset is lichtgewicht, onderdompelbaar, robuust en biedt drie onderling verwisselbare draagstijlen. Bij gebruik met INVISIO controle-units, biedt de T7 toonaangevende gehoorbescherming, state-of-the-art situationeel bewustzijn en duidelijke communicatie in alle omgevingen.

“We hebben de INVISIO T7 ontwikkeld in nauwe samenwerking met verschillende speciale eenheden, die routinematig onder de meest uitdagende omstandigheden opereren”, zegt Jeroen Berns, Senior Product Manager Headsets, INVISIO.

De INVISIO T7-headset biedt verschillende nieuwe, unieke functies op de markt voor over-het-oor-headsets:

Onderdompelbaar en robuust

• Werkt op hoogtes van 12.000+ meter tot 10 meter ondergedompeld.

Flexibiliteit op een hoger niveau

• Verkrijgbaar in drie verschillende en onderling verwisselbare draagstijlen zonder dat gereedschap nodig is bij het wisselen.

De hele dag comfort

• Lichtgewicht van minder dan 350 gram en met keuze uit drie verschillende oorkussens, waaronder een nieuw ergonomisch gevormd 3D-kussen, waarop patent is aangevraagd.

INVISIO Audio ™

• Toonaangevende gehoorbescherming met duidelijke communicatie bij extreme geluidsniveaus en ongeëvenaard omgevingsbewustzijn.

“Veiligheid, comfort en veelzijdigheid zijn echt verbeterd met de drie functies waarop patent is aangevraagd van de INVISIO T7”, zegt Jeroen Berns. “We hebben een nieuw luidsprekersysteem ontwikkeld met onderdompelingsmogelijkheden tot 10 meter, 3D-oorkussens die ergonomisch zijn gevormd om op het menselijk hoofd te passen voor meer comfort, en een doorlopende microfoonafvoer om onmiddellijk situationeel bewustzijn na onderdompeling te garanderen.”

Vanaf het begin is de INVISIO T7-headset ontworpen en geoptimaliseerd om te voldoen aan de strenge 810G militaire standaard of deze zelfs te overtreffen. Het is dus in staat om te werken tijdens extreme temperatuurveranderingen of in zeer corrosieve omgevingen.

De nieuwe INVISIO T7 completeert en versterkt het INVISIO-productportfolio van tactische headsets aanzienlijk, waaronder een duikheadset, dubbele in-ear headsets en over-the-ear headsets. Ga voor meer informatie naar Invisio.com of neem contact op met [email protected] of uw lokale INVISIO-vertegenwoordiger.

Links:

INVISIO T7 landingspagina

INVISIO T7 animatie

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.