Elbit Rotary Wing MTC voor Europese klantNews

Elbit Rotary Wing MTC voor Europese klant

Haifa, Israël, 29 november 2020 – persbericht | automatisch vertaald

Elbit Systems Ltd. heeft vandaag aangekondigd dat het een contract heeft gekregen ter waarde van ongeveer $ 96 miljoen om een ??Europese land met een Rotary-Wing Mission Training Center (“Rotary-Wing MTC”) en ondersteunende diensten om de helikopterpiloten en bemanningen van de luchtmacht, het leger en de marine op te leiden. Het contract zal worden uitgevoerd over een periode van negen jaar, met een optie om de onderhoudsdiensten met een extra periode van 10 jaar te verlengen.

De Rotary-Wing MTC is een genetwerkt multi-platform, missie-georiënteerd helikoptertrainingscentrum dat multi-level training zal geven aan helikopterpiloten en vliegtuigbemanningen van de strijdkrachten van de klant. Het nieuwe trainingscentrum zal realistische gesimuleerde tactische training mogelijk maken met behulp van alle helikoptersystemen in een breed scala aan missiescenario’s. De Rotary-Wing MTC put uit de unieke technologieën en opgebouwde operationele ervaring van de trainingscentra voor tactische missies van gevechtsvliegtuigen.

Yoram Shmuely, General Manager van Elbit Systems ‘Aerospace Division zei: “Dit contract benadrukt het groeiende belang dat de strijdkrachten hechten aan het gebruik van bewezen technologieën om de paraatheid te verbeteren en tegelijkertijd de kosten te verlagen.”

Over Elbit Systems

Elbit Systems Ltd. is een internationaal hightechbedrijf dat zich bezighoudt met een breed scala aan defensie-, binnenlandse veiligheids- en commerciële programma’s over de hele wereld. Het bedrijf, waartoe Elbit Systems en zijn dochterondernemingen behoren, is actief op het gebied van lucht- en ruimtevaart-, land- en marinesystemen, commando, controle, communicatie, computers, inlichtingenbewaking en verkenning (“C4ISR”), onbemande vliegtuigsystemen, geavanceerde elektro-optica , elektro-optische ruimtesystemen, EW-suites, signal intelligence-systemen, datalinks en communicatiesystemen, radio’s, cybersystemen en munitie. Het bedrijf richt zich ook op het upgraden van bestaande platforms, het ontwikkelen van nieuwe technologieën voor defensie, binnenlandse veiligheid en commerciële toepassingen en het leveren van een reeks ondersteunende diensten, waaronder trainings- en simulatiesystemen. Ga voor meer informatie naar: https://elbitsystems.com/, volg ons op Twitter of bezoek onze officiële Facebook-, YouTube– en LinkedIn-kanalen.

Related Posts

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.