XACT nv33 NVG van Elbit voor Duitse federale politieNews

XACT nv33 NVG van Elbit voor Duitse federale politie

Elbit Systems Deutschland werd na een openbare aanbestedingsprocedure door het inkoopbureau van het Duitse federale ministerie van Binnenlandse Zaken geselecteerd om XACT nv33 Nachtkijkers (NVG’s) te leveren aan de Duitse federale politie.

Ulm, Duitsland, 25 maart 2021 – Persbericht | automatisch vertaald

De Special Forces en Special Operation Units van de federale politie worden geconfronteerd met nieuwe dreigingen en complexe scenario’s van georganiseerde misdaad en internationaal terrorisme. De XACT nv33 NVG zal de agenten ondersteunen in de strijd tegen de misdaad in heel Duitsland, aangezien ze de mogelijkheid zullen hebben om ‘s nachts te opereren, wat een essentiële vereiste is.

XACT nv33
© Elbit Systems

Deze beslissing van de Duitse federale politie volgt op een andere tevreden Duitse klant – de Duitse strijdkrachten – die de XACT nv33 NVG al in verschillende missies gebruiken. De XACT-productfamilie is al geselecteerd door een aantal niet nader genoemde NAVO-landen, waaronder Duitsland en Nederland, evenals de Israëlische en Australische strijdkrachten.

Thomas Nützel, CEO van Elbit Systems Deutschland, merkte op: “Na de oprichting van onze nachtzichtsystemen bij de Duitse strijdkrachten, zijn we erg trots om de Duitse federale politie van dienst te zijn op het gebied van elektro-optica. Onze beeldversterkerbril zal uitbreiden de capaciteiten van de federale officieren en hen ondersteunen in de strijd tegen criminaliteit “.

De XACT nv33 is een lichtgewicht binoculaire beeldversterker die op een breed scala aan helmen kan worden gemonteerd en die zowel op het hoofd als in de hand kan worden vastgehouden. Zijn compacte afmetingen en zijn lichtgewicht en de mogelijkheid om het systeem te gebruiken om een ??voertuig in absolute duisternis te besturen, zullen de operationele capaciteiten van federale officieren verder vergroten en hun paraatheid voor toekomstige veiligheidseisen beter afstemmen.

Voor aanvullende informatie, bezoek: https://elbitsystems.com/, volg op Twitter of bezoek de officiële FacebookYoutube en LinkedIn kanalen.

Related Posts

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.