DroneShield voorkeursoplossing voor de politie van de Europese UnieNews

DroneShield voorkeursoplossing voor de politie van de Europese Unie

Sydney, Australië – 21 mei 2020 – Automatisch vertaald

DroneShield Ltd (ASX: DRO of DRO.AU) (“DroneShield” of de “Company”) is verheugd te kunnen meedelen dat, na een aanbesteding, haar DroneGun Tactical TM -product werd gekozen als de voorkeursoplossing door de politie van de Europese Unie. Het proces werd geleid door de Belgische politie, met een EU-breed kader. Verkoop, opleiding en lokale ondersteuning zullen worden beheerd door DroneShield’s Benelux-regio partner ForcePro BV.

Volgens de raamovereenkomst zal DroneGun Tactical TM naar verwachting uitgerold over een reeks politie-eenheden in de hele Europese Unie. Hoewel de overeenkomst geen minimumaankoophoeveelheden specificeert, verwacht DroneShield dat deze overeenkomst gedurende een langere periode aanzienlijke periodieke verkopen zal opleveren, met bestellingen die dit kwartaal beginnen. Verder verwacht het bedrijf dit raamwerk om een ??platform te zijn voor de verkoop van zijn andere producten, zoals RfPatrolTM en zijn producten voor voertuigen en vaste locaties, aan de politie van de EU.

Oleg Vornik, DroneShield’s CEO, commentaar ed: “Dit is op een aantal manieren een spannende overwinning. Dit is de eerste uitrol van counterdrone-apparatuur door elke overheidsklant, waar ook ter wereld. Naast het substantiële karakter van dit contract, verwachten we dat dit een standaard zal stellen voor DroneGun TacticalTM-aankopen door andere overheidsklanten in de EU en wereldwijd, wat helpt bij het versnellen van aanvullende overnames. Deze selectie door een veeleisende klant, volgend op de CPNI-certificering van de Britse regering vorig jaar, versterkt de wereldleidende positie van onze producten in de branche. Belangrijk is dat deze overwinning van de concurrerende aanbesteding door DroneShield illustreert dat beveiliging wereldwijd de voorhoede is van regeringen, evenals het feit dat, na een korte onderbreking veroorzaakt door de COVID-crisis, de wereldwijde inkoopprocessen zijn hervat. ”

Related Posts

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.