Nieuwe wervingscampagne Korps Commandotroepen gelanceerd

Nieuwe wervingscampagne Korps Commandotroepen gelanceerd

KCTSpecialForcesOp maandag 18 augustus is de nieuwe wervingscampagne voor de ‘Commando Speciale Operaties’ bij het keurkorps van de Koninklijke Landmacht op vele fronten van start gegaan. Met korte videofilmpjes, (4 min.), TV-commercials (15-30 sec.) en online. Daarin wordt je een unieke inkijk geboden in het werken bij het Korps Commandotroepen (KCT).

Het KCT vormt de ‘Special Operations Forces’ van de Landmacht. Alleen de allersterkste militairen – zowel fysiek als mentaal – komen door de training en selectie.

1610787_770429673015916_1378080700188647738_n

bg-kct-kennismakingsdagen-01

Commando’s worden over de hele wereld ingezet, vaak in geheime missies en onder extreme omstandigheden zoals bergachtig of waterrijk gebied. Tijdens de opleiding leer je om te gaan met diverse wapens en voertuigen, maar ook parachutespringen en medische hulpverlening. Een ploeg van het Korps Commandotroepen bestaat uit meerdere specialisten en worden elk getoond in afzonderlijke ‘video-shorts’ van 4 minuten. Deze zijn te vinden op www.werkenbijdefensie.nl/commando. Ontdek daar tegelijkertijd jouw eigen mentale kracht. Ze worden daarnaast de komende weken tevens uitgezonden op National Geographic. Kijk dan naar ‘Special Forces’, zie onderstaand uitzendschema.

WERVINGSCAMPAGNE-COMMANDO-SPECIALE-OPERATIES

Verspreid over de dag worden ook TV-commercials vertoond op National Geographic, Discovery, Fox, Comedy Central, MTV, Fox sport 1 & 2, Veronica en RTL 7.

bg-kct-kennismakingsdagen-02

Van 7 september t/m 1 oktober a.s. zal in de bioscoop voorafgaand aan de film ‘A most wanted man’ een commercial van 1 minuut vertoond worden. Daarnaast zullen verschillende commercials en banners verschijnen op You-tube, Spotify, Linkedin, Facebook, Twitter en verschillende websites.

Werkenbijdefensiecommando  placeholder-start bg-kct-header

Related Posts

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.