Exensor Technology levert Unmanned Unattended Ground Sensor (UUGS) systemenNews

Exensor Technology levert Unmanned Unattended Ground Sensor (UUGS) systemen

02 apr 2020 | auromatisch vertaald

Op 28 januari 2020 kreeg Exensor Technology – een dochteronderneming van Bertin Technologies (CNIM Group) – met succes een nieuw contract toegewezen met het Nederlandse Ministerie van Defensie voor de levering van Flexnet, een Unmanned Unattended Ground Sensor (UUGS) -systeem. De eerste batch systemen wordt in de zomer van 2020 geleverd aan de Koninklijke Landmacht.

Exensor Technology heeft een 8-jarige raamovereenkomst gesloten voor de levering en het onderhoud van Unmanned Unattended Ground Sensor (UUGS) -systemen om mogelijke bedreigingen te detecteren, classificeren en identificeren. op het veld. Wereldwijd bewezen op het gebied van operaties, zal Flexnet elke laag in de commandostructuur uitrusten met een snel inzetbare bewakings- en krachtbeschermingsoplossing op basis van op batterijen werkende sensoren (seismisch, akoestisch en infrarood), gecombineerd met dag / nacht-bewegingscamera’s.

Dit ultramoderne platform ondersteunt de informatieverzameling van de activiteiten en bewegingen van de vijand en zal als een drijvende kracht achter de operationele besluitvorming werken met ongekende niveaus van snelheid, veiligheid en nauwkeurigheid. Als op maat gemaakte oplossing maakt Flexnet configuraties op maat mogelijk om het situationeel bewustzijn van de strijdkrachten aanzienlijk te vergroten en hun capaciteiten op het veld te versterken.

Missieafhankelijk, Flexnet kan worden gebruikt als een stand-alone systeem of worden geïntegreerd in bestaande Battle Management Systems (BMS). “We zijn verheugd dat we zijn uitgekozen om de komende 8 jaar met de Nederlandse strijdkrachten samen te werken,” aldus Marcus Rosenqvist – Vice-President Sales & Marketing. Onze ervaring op het veld en beproefde technologie stelde ons in staat om een ??uitgebreid aanbod te doen aan de Nederlandse Defensie Materiaal Organisatie, gebaseerd op een begrip van operationele vereisten afgestemd op ons wereldwijd toonaangevende sensorsysteem.

De expertise en het aanpassingsvermogen die we in de afgelopen jaren hebben aangetoond, hebben ons in staat gesteld het vertrouwen van onze klanten te winnen en te behouden en zo ons handelsmerk te worden. Dit nieuwe contract is een verder bewijs van het vermogen van Exensor om betrouwbare, gebruiksvriendelijke en krachtige UGS-systemen aan te bieden om haar klanten te helpen hun strategische missies te volbrengen.”

Meer weten over het Flexnet-platform >>

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.